Derneğimizin, öğrenci arkadaşlarımız için düzenlediği Boğaz turuna göstermiş olduğunuz yoğun ilgi bizim en değerli motivasyonumuz oldu.

Açılış konuşmasını Yönetim Kurulu başkanımız Sayın Dr. İsmail Büyüksalih gerçekleştirdi.Daha sonra sırayla söz alan ve etkinliği unutulmaz kılan;Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Türkmen, Gaziosmanpasa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin Usta, İstanbul Milletvekili Sayın Osman Boyraz,İTÜ Rektör yardımcısı Sayın Prof.Dr. Bülent İnanç, İTÜ Geomatik Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın, Prof.Dr Mustafa Yanalak, YTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr Doğan Uğur ŞanlıGTÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. Taşkın Kavzaoğlu, Sayın Prof.Dr. Tahsin Yomralıoğlu, Sayın Hüseyin Kurşun’a yapmış oldukları konuşmalar için çok teşekkür ederiz.