9.OLAĞAN KONGREMİZİ YAPTIK

Derneğimizin 9. Olağan Genel Kurulu 20 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşmiş olup Yönetim Kurulu seçimleri yapılmıştır.

9.OLAĞAN GENEL KURULUMUZU YAPTIK

Derneğimizin 9. Olağan Genel Kurulu 20  Mayıs  2017 tarihinde gerçekleşmiş olup Yönetim Kurulu seçimleri yapılmıştır.

“Sektörümüzdeki faaliyetleri halkımız ve ülkemiz menfaatlerini gözeterek icra etmek; bilimin ve teknolojinin bize sağladığı imkânlardan tüm camiamızın faydalanmasını sağlama” misyonu ile göreve başlayan yönetimimiz; Mesleğimizin bilimsel gelişimine katkıda bulunmak ve mesleğimizde birliği sağlayıp sektörümüzün marka değerinin artması için siz değerli üyelerin desteği ile birlikte yeni dönem çalışmalarına başlamıştır.

Hayal gücü, özgüven, yenilikçilik, araştırma, girişimcilik, geliştirmeye olan inancın ve meslekte birliği oluşturarak başarıların geldiği bir dönem olmasını temenni ederiz. Biliyoruz ki gelecek, dünyada yaşanan hızlı değişimi iyi okuyan, buna uyum sağlayan, geleceğe dair güçlü hayalleri olan ve bu hayalleri hayata geçirenlerin olacaktır!

Siz değerli üyelerimizle birlikte, beraberliğimizin temellerini daha da güçlendireceğimize inandığımız yeni yönetimimizin, ülkemize ve meslek camiamıza hayırlı olmasını diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu dağılımları aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

ASİL ÜYELER                                            YEDEK ÜYELER

1.Mustafa YALÇINKAYA                        1.İlker YILMAM