Piri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği

DÜNYA KADASTRO ZİRVESİ İSTANBULDA GERÇEKLEŞTİ

Piri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği’nin destekçisi olduğu “Dünya Kadastro Zirvesi “ basın toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleşti.

Bakanımız Sn. İdris Güllüce Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve Tapu Kadastro İstanbul Bölge Müdür Yrd. Mehmet Yiğit tarafından karşılandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından “Dünyamızın Kadastrosunu Yapalım” temasıyla, 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Dünya Kadastro Zirvesi basın toplantısı İstanbul Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Basın Toplantısına;

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney, Dünya Kadastro Zirvesi Kongre Başkanı Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal ’in katılımıyla gerçekleşen basın toplantısına Piri Reis Harita Gayrimenkul ve CBS Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Selami Balcı, Halil İbrahim Okutan, Ufuk Balcı, Mehmet Yiğit ve Ahmet Arslan’da yer aldı.